Beställnings­information

Allmänt

eddy.se ab säljer och distribuerar böcker på uppdrag av utgivare av akademisk information. Försäljningen sker på www.bokorder.se. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och person- alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Leverans

Vi expedierar din beställning normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att titlar kan vara slutsålda eller restnoterade. Leveranser som väger under 2 kg levereras normalt med brev, annars med Postens pakettjänster.

Priser

Är du återförsäljare och önskar s.k. F-pris? Även du kan använda tjänsterna på den här hemsidan. Genom att registrera dig som återförsäljare i webbshoppen får du sedan tillgång till aktuella F-priser.

Frakt

Frakt debiteras till självkostnadspris och framgår av beställningsformuläret på hemsidan.

Betalning

Vi accepterar betalningsaltertnativen Swish, kort och PayPal. För villkor se: https://cdn.dibspayment.com/terms/easy/terms_of_use.pdf

Ångerrätt

Ångerrätt gäller för privatpersoner inom fjorton dagar efter att varan levererats. Detta förutsätter att varan är i nyskick och att den returneras i originalförpackning. Returadressen är:

eddy.se ab
Skarphällsgatan 13
621 41 Visby

Reklamation

Defekta böcker ersätts med felfria, och eddy.se ab står kostnaden returporto. Detsamma gäller vid felaktigt levererade böcker. Kontakta order@eddy.se.

Kontaktuppgifter

eddy.se ab
Bokorder
Skarphällsgatan 13
621 41 Visby

Frågor om order, betalningar, reklamationer: order@bokorder.se
Telefon: +46 498 253900 (vardagar 8.30-16.30)

Inställningar för cookies